Täh? Huonohampaiset Hollywood-kaunottaret listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmasta löytyy sadoittain erilaisia listauksia, jotka rankkaavat yleensä supertähtiä järjestykseen ulkoisen olemuksen merkeissä. Useimmiten kyseessä ovat äänestykset seksikkyydestä tai muusta vastaavasta, mutta poikkeus vahvistaa säännön.

Nyt amerikkalainen Ranker.com -julkaisu on nimittäin rankannut järjestykseen Hollywood-kaunottaret, joiden purukalusto ei lukeudu parhaaseen A-ryhmään. Hieman kyseenalaisen listauksen ykköseksi selvisi True Blood -televisiosarjan näyttelijäkaunotar Anna Paquin. Toiseksi rankattiin Mad Men -sarjan tähti Jessica Pere ja kolmanneksi poptähti Jewel.

Viiden kuumimman huonohampaisen kaunottaren joukkoon mahtuivat myös näyttelijä Kirsten Dunst ja poptähti Avril Lavigne. Kymmenen joukossa olivat lisäksi Madonna, Miley Cyrus, Hilary Duff, Eve Myles ja Melanie ”Mel B” Brown. Katso koko lista tästä.