Teinitähti syyttää pornoilustaan vanhempiaan: ”He varastivat lapsuuteni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut otsikoissa lähinnä langanlaihan olemuksensa ja liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä sekä siksi, että hän on tehnyt rohkeita paljastuksia intiimiasioistaan. Monet ovat pohtineet mikä ajaa nuoren tähden moisiin suorituksiin.

Lokakuun alussa Taylor Momsen ikuistettiin kuvauksissa asussa, joka toi mieleen ennemminkin maksulliset naiset kuin miljoonien teinityttöjen roolimallin. Nyt Taylor on itse paljastanut miksi hänen tyylinsä on niin räväkkä. Hän kertoi Starpulse-julkaisun haastattelussa, että syynä ovat hänen vanhempansa, jotka varastivat hänen normaalin lapsuutensa ja tekivät siitä synkän ja ankean.

– Kaikki ihmettelevät että miksi olen tuohtunut ja näytän ankealta. Vanhempani tekivät minulle mallisopimuksen Ford-mallitoimiston kanssa kun olin kaksivuotias. Ei kukaan kaksivuotias halua tehdä töitä, mutta minulla ei ollut vaihtoehtoja. Elämäni oli vain koulunkäyntiä ja työtä, eikä minulla ollut ystäviä eikä oikeaa elämää, Taylor Momsen kertoi Starpulse-julkaisulle.

17-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Taylor toimii nykyisin myös New Look -vaatemerkin mainoskasvona.