Formulatähden tyttöystävä upeissa promokuvissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu The Pussycat Dolls -tanssiryhmä on niittänyt menestystä ja saanut useita kappaleitaan hittilistoille. Parin viime vuoden aikana ryhmä on kuitenkin ollut vaikeuksissa, ja syylliseksi ongelmiin on nimetty keulahahmo Nicole Scherzinger.

Kaunotar luotsaa kuitenkin soolouraansa eteenpäin rohkein askelein. Naisen on kerrottu pelkäävän todella paljon vettä, mutta hänet kuvattiin vastikään Poison-kappaleensa promokuvia varten bikineissä uima-altaassa. Scherzinger näyttää rauhalliselta ja upealta veden syleilyssä ja kaunottaren vesipelko on selvästi taka-alalla. Kuvat löytyvät täältä.

Musiikin tekemisen ohella popkaunotar yritetään leipoa ensi syksyksi X Factor -tuomaria, mutta nainen ei tiedä voiko osallistua. Hän on omien sanojensa mukaan keskittynyt albumiinsa, ja suunnitteilla olevaan kiertueeseen. Scherzinger ja Tyttökullat-sarjasta tuttu Betty White tullaan näkemään pikkuroolissa elokuvassa Men In Black 3.