Harry Potter -leffan kohuttu alastonkohtaus puhuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin huomenna 17. marraskuuta ensi-iltansa saava kovasti odotettu uusi Harry Potter -elokuva on aiheuttanut kohua jo etukäteen alastonkohtauksellaan. Harry Potter ja kuoleman varjelukset -elokuvassa ei kuitenkaan nähdä lainkaan varsinaita alastomuutta.

Kyseessä olevassa kohtauksessa Daniel Radcliffen esittämä Harry Potter ja Emma Watsonin esittämä Hermione nähdään ilmestymassä Rupert Grintin esittämälle Ron Weasleylle näyssä, jonka on tarkoitus sekoittaa nuoren miehen päätä ja aiheuttaa eripuraa päähenkilöiden välille. Näyssä alastomat Harry ja Hermione halaavat toisiaan alastomina ja suutelevat intohimoisesti.

Kohtaus on kyllä kuvattu siten, että molemmat näyttelijät olivat yläosattomissa, mutta valkokankaalle saakka mitään kovin intiimiä ei ole kuitenkaan päästetty. Intiimit ruumiinosat on nimittäin peitetty jälkikäteen graafisesti. Lisäksi kohtauksen hahmot ovat saaneet päälleen vielä fantasiamaista grafiikkaa. Watson on julkisuudessa kertonut, että yläosattomissa näytteleminen oli hänelle kiusallista.