Toimintaelokuvien sankarista tulee Muppet-tähti

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Vanhat suosikkinäyttelijät tekevät nyt cameorooleja päästäkseen uudelleen Hollywoodin parrasvaloihin. Uusi Muppet-elokuva tulee sisältämään monia huippunäyttelijöitä, sillä elokuvan cameorooleissa nähdään muiden muassa Zach Galifianakis, Alan Arkin, Jack Black ja Billy Crystal.

Yahoo News -julkaisu raportoi nyt myös muiden muassa Täydellinen sotilas -elokuvasaagasta tutuksi tulleen sankarin Jean-Claude van Dammen astuvan mukaan näyttelijäkaartiin kyseisessä Muppet-pätkässä. Mies nähtiin myös taannoin The Eagle Path -elokuvassa ja ensi vuonna hänet tullaan näkemään myös Kung Fu Panda 2 -jatko-osassa.

Muppet-elokuvan kuvaukset keskittyvän Los Angelesiin ja sen ohjaa brittiläinen James Bobin. Elokuvan pääosissa nähdään myös Forgetting Sarah Marshall -elokuvasta tuttu Jason Siegel ja hän on myös käsikirjoittanut Muppetin. Toisena käsikirjoittajana on toiminut Nicholas Stoller. Elokuvan ensi-illaksi kaavaillaan joulukuuta 2011.