Mel Gibson pöyristyttää: ”Löin tyttöystävää vain avokämmenellä”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Mel Gibson on ollut viime kuukausina otsikoissa hakattuaan entisen tyttöystävänsä. Skandaali sai alkunsa, kun Gibsonista eronnut Oksana Grigorieva teki rikosilmoituksen pahoinpitelystä. Lopulta monien vaiheiden jälkeen Gibson pyysi anteeksi iskujaan.

Näyttelijä raportoi nyt TMZ-julkaisulle kyseisen pahoinpitelyn olleen vain läpsäisy, eikä mikään kunnon nyrkinisku naisen kasvoihin. Mies kertoo halunneensa vain tilanteeseen selvyyttä ilman hysteriaa.

– Läpsäisin häntä kasvoihin avokämmenellä, jotta saisin hänet takaisin maanpinnalle ja todellisuuteen. Lapsemme oli hänen sylissään ja pelkäsin Oksanan hysteerisen heilumisen vahingoittavan lasta, sillä lapsen vartalo liikkui inhottavalla tavalla puolelta toiselle äidin äkkinäisten liikkeiden takia, Gibson kertoi TMZ-julkaisulle.

Nainen on itse puolestaan kertonut miehen lyöneen häntä nyrkillä niin, että kaksi hammasta sai vaurioita iskussa. Samalla myös lapsi sai osuman ja siitä aiheutuneita mustelmia. Grigorievan kerrotaan taistelevan parhaillaan ex-pariskunnan lapsen huoltajuudesta käyttäen aseenaan Gibsonin väkivaltaisia tekoja häntä kohtaan.

Tuomioistuin antoi taannoin ensimmäisen välituomionsa, jossa Gibson määrättiin maksamaan rästissä olevat elatusmaksunsa Grigorievalle. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan takaisin rahat, jotka hän on laskuttanut Grigorievalta talossaan asumisesta.

Gibson joutuu maksamaan välittömästi noin 60.000 dollaria ja jatkossa täydet elatusmaksut. 54-vuotias Mel Gibson ja 40-vuotias Oksana Grigorieva käyvät oikeustaistelua suljettujen ovien takana, sillä lehdistö ei pääse seuraamaan istuntoja. Gibson on tähän saakka laistanut kaikista oikeuden käsittelyistä, eli hän oli ensimmäistä kertaa leivättömän pöydän ääressä tämän jutun tiimoilta. Oikeudenkäynti jatkuu 22. marraskuuta.