BB-Eetu sängyssä: ”Noora mulla on kortsu…”

Big Brother · Niina Niskanen

Big Brother -talossa saatiin jälleen eilen illalla nauraa erinäisille vitseille kunnolla, kun BB-asukkaat olivat menossa yöpuulle. Pitkälle yöhön jatkunut jutustelu polveili talossa tapahtuneiden asioiden välillä.

BB-Eetu oli voittanut aikaisemmin samaisena päivänä musavisan toisen kierroksen ja hän sai palkkioksi keskustella rokkarikaverinsa kanssa. Kaveri oli vaatinut Eetua harrastamaan seksiä BB-Nooran kanssa.

Eetun nukkumapaikka oli tuttuun tapaan Nooran vieressä, joten ystävän pyynnön toteuttaminen ei olisi ainakaan siitä kiinni. Makuuhuoneen keskustelut keskeytyivät äkillisesti Nooran kiljahdukseen. Muita kiinnosti, mitä Eetun vieressä makoileva Noora oli kuullut Eetulta ja nainen paljasti asian hiukan naurahdellen.

– Eetu sanoi, että sillä on yksi kortsu mukana, Noora kertoi muille saaden aikaan naurunremakan.

BB-Niko totesi Eetun olevan hyvä oppipoika ja Noora vitsaili olevansa hiukan peloissaan. Eetun puheet kondomista jäivät kuitenkin selvittämättä, sillä keskustelut lähtivät uusille urille samantien.