Näin Britney Spears neuvoo laihduttajia – lue lista!

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Laulaja Britney Spears on viimein saamassa elämänsä hallinnan omiin käsiinsä. Spears on  ollut isänsä Jamie Spearsin vastuulla jo vuosien ajan, mutta tuoreimpien tietojen mukaan järjestely jatkuu enää vain muutaman kuukauden.

Tuomari kertoi noin kaksi kuukautta sitten haluavansa tavata popparin henkilökohtaisesti arviointia varten. Tapaaminen sujui hyvin, ja tuomari vakuuttui laulajan olevan oikealla tiellä elämässään. Kaunottaren hoikistunut ulkomuoto on kerännyt myös paljon huomiota maailmalla ja Britney paljastaakin nyt syyt laihtumiseensa.

– Älä juo hedelmämehua, sillä siinä on paljon sokeria. Syö tuoreita hedelmiä ja unohda myös esimerkiksi ranskalaiset ja muu roskaruoka täysin. Peruskahvi rasvattomalla maidolla on onneksi sallittua, mutta unohda kermakahvisekoitukset, Spears ohjeistaa.

Britney Spears on myös toistuvasti korostanut telmivänsä lastensa kanssa aamusta iltaan kuluttaen täten reippaasti energiaa. Päivittäiset kuntotanssitreenit, kylvyt ja hieronnat ovat olleet hänelle tärkeä apu kehonmuokkauksessa.

Britney Spears on yksi kuluvan vuosikymmenen myydyimpiä ulkomaisia naisartisteja ja kaunotar aikoo nyt tehdä uuden albumin valmiiksi ensi kevääksi. Hollywood Reporter -sivusto kertoo naisen aikovan julkaista myös uuden singlen tulevalta albumilta jo joulukuun aikana.