Britney Spearsin hiuskuontalo herättää kauhistusta – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Laulaja Britney Spears on viimein saamassa elämänsä hallinnan omiin käsiinsä. Spears on isänsä Jamie Spearsin vastuulla ilmeisesti enää vain muutaman kuukauden. Tuomari ja poptähti tapasivat pari kuukautta sitten.

Fanit ovat nyt kuitenkin huolissaan kaunottaren ulkonäöstä, sillä Britneyn kuuluisi heidän mukaansa huolehtia hiuksistaan paremmin. Trimmattu vartalo on asia, josta artisti voi olla ylpeä, mutta tämän hiustenpidennykset ovat todella huonossa kunnossa. Osa faneista toivoo tähden jopa uusivan kynityn siilityylinsä, jolla hän shookerasi aikoinaan.

Britney Spears on yksi kuluvan vuosikymmenen myydyimpiä ulkomaisia naisartisteja ja kaunotar aikoo nyt tehdä uuden albumin valmiiksi ensi kevääksi. Hollywood Reporter -sivusto kertoo naisen aikovan julkaista myös sinkun tulevalta albumilta joulukuun aikana.