Vaihteeksi näinkin: Eronnut Hollywood-pari palasi yhteen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme eilen illalla kuinka Hollywoodissa järkytyttiin kun näyttelijä Eva Longorian yllättävä avioero tuli julkisuuteen. Täydelliset naiset -tähden aviomies jätti maanantaina avioeropaperit tuomioistuimeen. Nyt viihdemaailmasta kuuluu kuitenkin myös toisenlaisia uutisia.

Poptähti Britney Spearsin vanhemmat ovat nimittäin palanneet yhteen kahdeksan vuotta sitten tapahtuneen avioeronsa jälkeen. Lähde raportoi People-lehdelle pariskunnan näyttävän varsin onnellisilta yhdessä. Heidät bongattiin viikonloppuna Los Angelesissa hyvissä tunnelmissa. Lähde kertoi pariskunnan nauraneen paljon ja tanssineen yökerhossa koko illan.

Jamie ja Lynn Spears olivat naimisissa 30 vuotta, kunnes vuonna 2002 he päätyivät yllättäen avioeroon muiden muassa jatkuvan riitelyn takia. Nyt yhteiselo on aloitettu onnistuneesti uudelleen, mutta he eivät ole kuitenkaan avioituneet toista kertaa. Lähde raportoi pariskunnan pitäneen yhtä jo kesästä lähtien, mutta asia on pidetty tiukasti kotiseinien sisällä.

Myös Britney Spears on viimein saamassa elämänsä hallinnan omiin käsiinsä. Spears on isänsä Jamie Spearsin vastuulla ilmeisesti enää vain muutaman kuukauden. Tuomari kertoi noin kaksi kuukautta sitten haluavansa tavata popparin henkilökohtaisesti arviointia varten. Tapaaminen sujui hyvin, ja tuomari vakuuttui laulajan olevan oikealla tiellä elämässään.