Emma Watson huippuseksikkäässä mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -tähti Emma Watson on yksi tämän hetken suosituimpia ja seuratuimpia näyttelijäkaunottaria, ja viime vuonna hän olikin elokuvamaailman eniten ansainnut naistähti jättäen taakseen niin Angelina Jolien kuin muutkin naistähdet.

Kaikki Potter-elokuvat on nyt saatu kuvattua, vaikka toiseksi viimeinen osa saapuu elokuvateattereihin tänään. Elokuvan tähdet ovatkin olleet viime päivinä kiireisiä kiertäessään maailmaa ja osallistuessaan kutsuvierasesityksiin suurkaupungeissa. Eilen illalla Emma Watson ikuistettiin jälleen ensi-iltabileissä mykistävän kauniina.

Hän oli pukeutunut erittäin naiselliseen mustaan iltapukuun, joka ei jättänyt juuri arvailujen varaa eikä siis peittänyt lainkaan liikaa. Katso tunnelmat ensi-iltajuhlista tästä.