Emma Watson on Britannian seksikkäin naisnäyttelijä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Tänään ensi-iltansa saavan uuden Harry Potter -elokuvan naistähti Emma Watson on yksi tämän hetken suosituimpia ja seuratuimpia näyttelijäkaunottaria, ja viime vuonna hän olikin elokuvamaailman eniten ansainnut nainen jättäen taakseen niin Angelina Jolien kuin muutkin supertähdet.

Emman ulkonäkö on nyt osoittautunut hänelle erittäin hyödylliseksi, sillä elokuvasivusto Fandango.com listasi hänet Britannian seksikkäimmäksi alle 30-vuotiaaksi naisnäyttelijäksi. Hollywood.com julkaisu raportoi, että kyseisen listan kakkossijalla oli Keira Knightley ja kolmantena Emily Blunt. Muille kärkisijoille pääsivät Sienna Miller, Gemma Artenton ja Bonnie Wright. Äänestykseen osallistui yli 4.000 lukijaa.

Kaikki Potter-elokuvat on nyt saatu kuvattua, vaikka viimeisen osan 1.puolisko saapuu elokuvateattereihin tänään ja toinen puoli nähdään ensi vuonna. Emma Watson on tyytyväinen saagan päättymiseen ja hän aikoo etsiytyä tulevaisuudessa aikuisen naisen rooleihin. Samalla hän tulee todennäköisesti jatkamaan myös hyvin alkanutta malliuraa.