Popkomistus pokasi Pussycat Dolls -laulajan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti James Blunt on ollut kauan sinkku. You’re Beautiful -kappaleellaan yhä edelleen radioaalloilla soiva poppari ehti seurustella malli Natasha Archdalen kanssa viime vuonna kymmenisen kuukautta. Kuvankaunis tummaverikkö lopetti suhteen huomattuaan jääneensä suhteessa levytysstudion varjoon.

James Blunt on pysynyt poissa kohuotsikoista jo kauan, mutta nyt tähti on yllättänyt iskemällä kiinni yhteen popmaailman kuumimmista kissoista. The Sun -lehti paljastaa Bluntin olleen nimittäin kuumissa tunnelmissa Pussycat Dolls -laulaja Jessica Suttan kanssa.

Lähde raportoi The Sun -lehdelle pariskunnan nautiskelleen yhdessä drinkkejä James Bluntin keikan jälkeen baarissa ja parin kommunikointi muuttui sivullisten mielestä pian varsin kiihkeäksi. He ehkä jopa suutelivat ja kiehnäsivät toisiaan vasten ja lähtivät illan päätteeksi yhdessä pois baarista.