Teinipoppari paljasti sixpackinsä Rihannalle

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Rihanna otti edellisen levynsä ilmestyessä selvästi aikaisempaa rohkeamman linjan niin työssään kuin siviilissäkin. Tämä on näkynyt erityisesti kaunottaren esiintymisasuissa ja promokuvissa, mutta myös neitokaisen siviilipukeutumisessa.

Nyt Rihanna on kohdannut maailman suosituimman teinitähden illanviettonsa yhteydessä ja päässyt ihastelemaan tämän paljasta pintaa. Artistit olivat taannoin viettämässä yhdessä iltaa ravintolassa. Rihanna oli jo aiemmin saanut Bieberiltä ylistystä ja kehuja tämän Facebook-profiiliinsa. Idolinsa tavattuaan Bieber sai päähänsä tehdä myös jotain odottamatonta. Rihanna kertoo nimittäin nyt blogissaan poptähti Justin Bieberin vatsalihaksista.

– Bieber näytti minulle vatsalihaksensa keskellä ravintolaa ja joudun kyllä sanomaan, että hänellä on upeat vatsalihakset noin nuoreksi pojaksi. Olen todella yllättynyt, Rihanna hehkutti.