Mel Gibsonin ex-naisystävä vaatii omaisuuksia

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Mel Gibson on ollut viime kuukausina otsikoissa pahoinpideltyään entisen tyttöystävänsä. Skandaali sai alkunsa, kun Gibsonista eronnut Oksana Grigorieva teki rikosilmoituksen pahoinpitelystä.

Lopulta monien vaiheiden jälkeen Gibson pyysi anteeksi iskujaan, mutta hän on myös kertonut iskun olleen vain “läpsäisy”. Gibson taistelee parhaillaan sitkeästi lapsensa huoltajuudesta. Tuomioistuin on jo nyt antanut ensimmäisen välituomionsa, jossa Gibson määrättiin maksamaan rästissä olevat elatusmaksunsa Grigorievalle. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan takaisin rahat, jotka hän on laskuttanut Grigorievalta talossaan asumisesta.

TMZ-sivusto kertoo nyt, että Grigorievan vaatimukset ovat todella merkittäviä. Nainen nimittäin halusi vuokraa varten kuukaudessa 15.000 dollaria, pyykkejä varten 100 dollaria, vaatteita varten 2.000 dollaria, lapsen leluihin ja vauvajoogaan 1.500 dollaria ja puhelinlaskuihin 500 dollaria. Kaiken kaikkiaan nainen vaati Gibsonilta elämiseensä noin 54.500 dollaria kuukaudessa. Oikeus päätti naisen saavan vain noin 20.000 dollaria ja lisäksi asumisoikeuden Gibsonin omistamaan taloon.