Mystinen sairaus vaikeuttaa poptähden arkea

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Aikoinaan poptähtenä tunnetuksi tullut Peter Andre on nykyisin yksi Britannian seuratuimmista julkkistähdistä. Povipommi Katie Pricestä viime vuonna rajun avioeron läpi käynyt Andre on hiljalleen saamassa elämänsä raiteilleen avioeron jälkeen.

Nyt Metro-lehti raportoi tähden olevan hyvin huolissaan terveydestään. Andre on käynyt monissa tutkimuksissa huonon olonsa takia, mutta syytä hänen oireisiinsa ei ole vielä löydetty. Pari viikkoa kestänyt oireilu sai lääkärit passittamaan hänet viime viikolla myös magneettikuvauksiin, joten Andre toivoo monien testitulosten kertovan lääkäreille pian syyn hänen kamalaan olotilaansa.

Glamour-malli Katie Pricesta viime vuoden toukokuussa eronnut poppari Peter Andre on paljastanut harkinneensa joskus myös itsemurhaa. Mediassa aiemminkin paniikkikohtauksistaan kertonut Andre on paljastanut paniikkikohtaustensa olleen joskus niin pahoja, että tähti mietti jopa oman elämänsä päättämistä.