Serena Williamsin seksikäs blogikuva hämmentää

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Tennispelaaja Serena Williams on kuulunut jo vuosia maailman seksikkäimpien tenniskaunottarien listoille. Muodokas tennistähti on vuosien saatossa kasvattanut lisää lihasmassaa ja tähti kuuluukin tennismaailman isokokoisimpiin naispelaajiin.

Tällä hetkellä Serena Williams on mahdollisesti elämänsä parhaimmassa kunnossa. Neito ihastuttaa nyt uudella salikuvallaan, jossa hän venyttelee verkkosukkahousuissa ja vaaleanpunaisissa Niken lenkkareissa. Serena itse kehuu Twitterissä asuaan mielenkiintoiseksi ja seksikkääksi, sillä erityistä huomiota keräävät hänen mielestään käsivarsien nahkaiset suojukset.

Monia tennisturnauksia menestyksekkäästi urallaan suorittanut Serena Williams aloitti uransa jo vuonna 1995. Tähti nousi todelliseksi supertähdeksi yhdessä siskonsa Venus Williamsin kanssa. Lukuisia merkittäviä palkintoja urallaan voittanut 29-vuotias tähti jatkaa uraansa edelleen.