Sharon Osbournen ravintolailta: ”Sammutin kynttilät oksennuksella”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Realityohjelmastaan tunnetun Osbournen julkkisperheen matriarkka Sharon Osbourne on tehnyt itseään tunnetuksi myös X Factor -ohjelman tuomarina. Hän on saanut voimaa myös hieman yllättävältä taholta, kun koditon mies sai hänet äskettäin ajattelemaan kohtaamiensa ongelmien suuruutta uudessa valossa.

Nyt äiti Sharon Osbourne nolasi itsensä ja poikansa Jackin heidän illastaessaan Hollywoodin huippuhotellin ravintolassa VIP-vieraina. The Talk -showssa avautunut Sharon kertoo alkaneensa voida pahoin kesken syömisen ja pian oksennus lensi kaaressa pitkin pöytää ja lattioita.

– Olin kuin se tyttö Manaaja-elokuvasta. Oksensin ympäriinsä ja muiden muassa sammutin oksennuksella kynttilät pöydästä. Poikani Jack yritti auttaa ja hänkin sai osan oksennusta rinnuksilleen. Hän oli hyvin huolissaan minusta, eikä ihme, Sharon Osbourne kertoi The Talk -showssa.