Avril Lavignen avioero on virallistettiin – näin avioehto vaikutti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on pitänyt hiljaiseloa kohujulkisuudesta erottuaan aviomiehestään Deryck Whibleysta noin vuosi sitten. Nykyään tähti seurustelee televisiotähti Brody Jennerin kanssa ja fanit voivat huokaista helpotuksesta, sillä tähdeltä on myös uutta tuotantoa luvassa.

Avril Lavigne sai tällä viikolla huokaista helpotuksesta, sillä hänen ja Deryckin avioero on viimein lopullinen. Tuomari vahvisti eron tiistaina, eli yli vuosi sen jälkeen kun Lavigne jätti avioerohakemuksen tuomioistuimeen lokakuussa 2010. Pariskunnalla oli avioehto, jonka mukaan heidän omaisuutensa jaetaan puoliksi. Avrilille jäi muiden muassa Beverly Hillsin talo, koruja, taidetta ja  Volvo-auto. Avioehdon mukaan kumpikaan ei voi vaatia elatusapua.

Tähtiartisti ilmoitti äskettäin kotisivuillaan neljännen pitkäsoittonsa olevan nyt lähestulkoon valmis. Materiaali on kasassa ja naisen levy-yhtiö on ottanut jo asiakseen levyn julkaisun. Neitokainen povailee uuden albuminsa ilmestyvän kauppoihin vielä tämän vuoden puolella.

26-vuotiaan tähden levyjä on myyty yli 40 miljoonaa maailmanlaajuisesti, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehny Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla muun muassa Richard Geren kanssa. Muista projekteista mainittavia ovat Amnestyn kampanja sekä taideprojekti, jonka tarkoituksena on auttaa Afrikan hiv-positiivisia. Lavigne ilmoittaa fanisivustollaan uuden levyn olevan tulossa ilmoille loppuvuoden aikana.