Eva Longorian aviomiehellä salasuhde – rakastajatar hakee avioeroa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme eilen kuinka Hollywood tyrmistyi kuullessaan, että unelmapariksi oletetut Eva Longoria ja Tony Parker olivat eroamassa. Toissa yönä TMZ uutisoi, että Parker oli jättänyt maanantaina avioerohakemuksen tuomioistuimeen. Sittemmin parin edustajat kiistivät väitteet.

Nyt sekava tilanne on saanut jälleen uuden yllättävän käänteen, sillä Eva Longoria jätti eilen oman erohakemuksensa eilen Los Angelesin tuomioistuimeen. The Sun -lehti raportoi, että avioerohakemuksen syynä on miehen salasuhde. Aviomies Tony Parker on nimittäin lehden mukaan lähetellyt muiden muassa satoja kiihkeitä tekstiviestejä joukkuetoverinsa Brent Barryn vaimon Erin Barryn kanssa.

Lehden lähteet kertovat myös, että Erin Barry on hakenut omalla tahollaan avioeroa. Naiselta on tivattu syytä pettämiseensä ja omaan avioerohakemukseensa, mutta tämä on kieltäytynyt kommentoimasta tilannetta. Brent Barryn lähipiiri tuomitsee naisen teon täysin, sillä pettämiskohu oli lähteiden mukaan asia, joka katkaisi niin sanotusti kamelin selän.