Kuka olisi uskonut? Pamela Anderson sivistää intialaisia

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin pian parinkymmenen vuoden ajan lukeutunut Pamela Anderson nousi alunperin suursuosioon televisioroolillaan ja alastonkuvillaan. Pamela on tällä hetkellä Intiassa, sillä hän on mukana maan Big Brother -ohjelmassa kolme päivää.

Daily Mail –julkaisu kertoo, kuinka 43-vuotias povipommi marssi taloon eilen illalla aiheuttaen suuren innostuksen asukkaissa. Valkoisessa sarissa tähti joutuu kuitenkin olemaan aika hiljakseen, sillä ainoa sallittu kieli talossa on Hindi ja sitä hän ei osaa puhua. Pamelalle maksetaan vierailusta noin 562.000 dollarin korvaukset kolmen päivän yhteisasumisesta muiden intialaisten julkkisten kanssa, joihin lukeutuu muiden muassa WWE-tähti Khali ja Bollywood-näyttelijä Salman Khan.

Baywatch-tähti ei varsinaisesti edes tykkää realityshowsta, sillä hän on mainostanut pitävänsä vanhoista sarjoista. Vierailu BB-talossa on kuitenkin hänen mielestään kiinnostava kokemus, koska kyseessä on hänelle uusi kulttuuri ja tavat. Pamela kuitenkin ikävöi jo lapsiaan ja kotitöitä, joita hän on tottunut tekemään päivittäin. Hän aikoo kuitenkin olla myös hyödyksi talossa ja opettaa asukkaita muiden muassa puhdistamaan juomavettä.