Tältä Rihanna näyttää nyt – uusi tyyli ihastuttaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Rihanna otti edellisen levynsä ilmestyessä selvästi aikaisempaa rohkeamman linjan niin työssään kuin siviilissäkin. Tämä on näkynyt erityisesti kaunottaren esiintymisasuissa ja promokuvissa, mutta myös neitokaisen siviilipukeutumisessa.

Rihanna esiintyi maanantaina faneilleen New Yorkin Time Squarella MTV The Seven -ohjelman kuvauksissa. Rihanna esitti kappaleet Only Girl ja Say My Name. Fanit ovat kertoneet tapahtuman olleen todella upea kokemus. Kaunottaren uusi ulkonäkö sai myös paljon ihailua osakseen, sillä artistin pitkä ja sileä hiusmalli oli aivan jotain uutta hänen päässään.

Popkaunotar ihastutti taannoin myös Italian X Factor -ohjelmassa, jossa hän esiintyi yllättäen bikineissä. Nainen ei kieltä osaa, mutta hänen esityksensä sai silti paljon aplodeja johtuen mahdollisesti kaunottaren paljastavasta asusta.

Poptähtenä tunnettu Rihanna laajentaa nyt myös työuraansa uuteen suuntaan. Parhaillaan kuvattavassa Battleship-elokuvassa nähdään Rihannan debyyttirooli näyttelijänä, eli hän aikoo jatkossa laajentaa toimenkuvaansa myös elokuvien pariin. Toukokuussa vuonna 2012 ensi-iltansa saavan elokuvan miespääosissa nähdään Alexander Skarsgard ja Taylor Kitsch.