Tästä syystä Kelly Osbourne lihoi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Osbournen julkkisperheen nuorimman tyttären Kelly Osbournen look on muuttunut viime aikoina useaan kertaan. Rokkarihenkinen tähti on muuttanut tyyliään varsin radikaalisti, sillä aiemmin pulleana tummakutrina tunnettu tähti on nykyisin huomattavasti hoikempi.

Ennen ylipainoisena nähty tähti on muuttunut vaaleaksi ja hoikaksi seksipommiksi. Neito poseerasi eilen Shape-lehden kansikuvassa paljastaen hoikan bikinivartalonsa. Kaunotar avautui myös lehdelle syistä, jotka johtivat aikoinaan ylipainon kertymiseen ja lääkeriippuvuuteen.

– Olin koukussa ruokaan. Minua haukuttiin ylipainoni takia ja se tuhosi itsetuntoni. Vihasin itseäni ja turrutin kivun lääkkeillä ja söin pizzaa ja ranskalaisia päivittäin. Osallistumiseni Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaan oli minulle pelastus, sillä shown opettaja Louis Van Amstel neuvoi minua hyväksymään itseni ja tekemään fiksuja valintoja elämässäni. Tässä on tulos eli minä bikineissä ja se on uskomatonta, Kelly Osbourne hämmästeli Shape-lehdelle.