Mel Gibsonin ex-tyttöystävä pelkäsi kuolevansa: ”Hänessä on pimeä puoli”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Mel Gibson on ollut viime kuukausina otsikoissa pahoinpideltyään entisen tyttöystävänsä. Skandaali sai alkunsa, kun Gibsonista eronnut Oksana Grigorieva teki rikosilmoituksen pahoinpitelystä.

Lopulta monien vaiheiden jälkeen Gibson pyysi äskettäin anteeksi iskujaan, mutta hän on myös kertonut iskun olleen nyrkiniskun sijaan vain läpsäisy avokämmenellä. Oksana Grigorieva avautui keskiviikkona suhteen kipeistä vaiheista Larry King Live -showssa.

– Gibson sanoi minulle, että hänellä on pimeä puoli, jonka hän ei halua koskaan astuvan esiin. 6. tammikuuta 2010 hän löi minua ja osoitti minua aseella. Jätin hänet tämän jälkeen, mutta hän itki, rukoili ja aneli anteeksiantoa teolleen. Hän lupasi muuttua ja parantua ja minä uskoin häntä.

18. ja 19. helmikuuta tyttöystävä nauhoitti salaa keskustelut joita kävi miehen kanssa. Oksana totesi tienneensä etukäteen Gibsonin olevan taas ”paha” ja hän nauhoitti kaiken todisteeksi äidilleen. Tämän hän teki siksi, sillä hän epäili miehen olevan kykeneväinen tappamaan hänet ja nauhan avulla hänen äitinsä tietäisi tekijän.

Grigorieva toteaakin astuneensa nyt esiin tarinansa kanssa, koska hänen mukaansa Gibson tarvitsee apua väkivaltaisen luonteensa kanssa. Nainen ei myöskään halua olla hiljaa, sillä pahoinpidellyllä on oikeus kertoa tapahtuneesta julkisuuteen.