Teinitähdelle palkattiin henkilökohtainen flirttiopettaja

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on nykyisin lähes päivittäin viihdelehtien otsikoissa. Mielipiteet vahvasti jakava laulaja on usein joutunut myös pilkan kohteeksi erityisesti hiustyylinsä ja hiukan naismaiseksi väitetyn lauluäänensä takia.

Nuori poptähti on tällä kertaa kuitenkin otsikoissa aivan muista syistä, sillä Life & Style -julkaisu kertoo popparilla olevan aivan oma flirttiopettaja. Ryan-niminen opettaja valmentaa poikaa edustamaan itseään oikealla tavalla julkisuudessa ja tekemään vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen.

– Ryan näyttää hänelle kuinka kävellä, puhua, flirtata ja jopa kuinka pukea hattu oikein tehdäkseen vaikutuksen tyttöihin mahdollisimman tehokkaasti. Opettaja auttaa häntä kaikessa ja Justin on tottakai tyytyväinen apuun, lähde kertoi Life & Style -julkaisulle.

Poppari itse on ihmetellyt useasti vaikutusvaltaansa faneihinsa sekä päätymistään toistuvasti otsikoihin. Bieber on todennut olevansa aivan normaali nuori poika, joka ei ymmärrä miksi muiden muassa tytöt saattavat itkeä hänet nähdessään. Ehkä kaikkeen on osasyynä taitava opetus ja valmennus flirttiopettajalta.