BB-Nooran salailu ihmetyttää asukkaita

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kulutettiin eilen aikaa myös pelaamalla vanhaa tuttua pullonpyöritystä. Sen tiimoilta asukkaat paljastivat muiden muassa minkä ikäisenä ovat aikoinaan menettäneet neitsyytensä.

Vahvasti seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvien kysymysten lisäksi asukkaat tiedustelivat toisiltaan muiden muassa miksi kukakin oli taloon alunperin hakenut. Yksi tämän kysymyksen kohteista oli BB-Noora, joka yllätti muut olemalla hiljaa. Hän ei siis suostunut kertomaan miksi oli hakenut asukkaaksi Big Brother -taloon.

Tästä syystä BB-Nino toi jälleen esiin epäilynsä siitä että talossa oli tuotannon kätyri, ja että hänen mielestään kätyri voisi olla Noora. Myös BB-Niko ihmetteli ääneen Nooran salailua.

– V*ttu mua alko häiritsee. Se on kätyri! Nino huusi.

Noora ei kuitenkaan suostunut kertomaan asiaa, joten hetken sekamelskan jälkeen peli pääsi jatkumaan. Asukkaat jäivät kuitenkin pohtimaan Nooran syitä ja asia tulee varmasti vielä jossain vaiheessa esiin. Taloon astellessaan BB-Eetu ilmoitti toimittajille kaataneensa petiin noin 40 – 50 naista, mutta talossa hän ei ole asiasta puhunut. Eilen Eetu kertoi kumppanien määrän olevan yhden ja viidensadan välillä.