Britney Spears haluaa oman realitysarjan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Laulaja Britney Spears on viimein saamassa elämänsä hallinnan omiin käsiinsä. Spears on isänsä Jamie Spearsin vastuulla ilmeisesti enää vain muutaman kuukauden. Tuomari ja poptähti tapasivat pari kuukautta sitten ja huoltajuus näyttää olevan pian historiaa.

Fanit olivat äskettäin huolestuneita kaunottaren kärsineen näköisestä hiuskuontalosta ja he vaativat tähteä huolehtimaan paremmin hiustenpidennyksistään. X17 Online -julkaisun kertoman mukaan kaunottaren elämänhallintaa ja hiustenhoitoa pääsee ehkä tulevaisuudessa seuraamaan tähden oman realitysarjan kautta.

Neuvottelut realitysarjasta ovat parhaillaan käynnissä ja suunnitteilla olevan sarjan kerrotaan olevan tarkka kuvaus kaunottaren yksityiselämästä ja uuden albumin työstämisestä. Spears työskentelee parhaillaan levynsä kimpussa Hollywoodissa Conway-studiossa ja fanit odottavat albumin valmistumista suurella innolla.

Britney Spears on yksi viime vuosikymmenen myydyimpiä ulkomaisia naisartisteja ja kaunotar aikoo nyt tehdä uuden albumin valmiiksi ensi kevääksi. Hollywood Reporter -sivusto kertoo naisen aikovan julkaista joulukuun aikana myös singlen tulevalta albumiltaan.