Emma Watson kuuluisi huippumalliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskiviikkona Suomessa ensi-iltansa saanut Harry Potter -elokuva saa ensi-iltansa esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Britanniassa vasta perjantaina. Uutuuselokuva on nostanut valovoimaisimman tähdensä Emma Watsonin jälleen julkisuuden valokeilaan.

Viimeisen parin vuoden aikana Emma Watson on ehtinyt poseerata jo lukuisia kertoja tunnettujenkin brändien mallikuvissa. Mallikuvat ovat kaunistuneet kerta toisensa jälkeen, ja nyt julkaistun kuvakoosteen perusteella hänessä olisi selvästi aineksia huippumalliksi.

Aiemmin tällä viikolla 20-vuotias sinkkukaunotar kertoi kysyneensä usein neuvoja miesasioihin vastanäyttelijöiltään Daniel Radcliffeltä ja Rupert Grintiltä.

– He auttoivat minua hieman ja ovat olleet kuin minulle kuin suojelevat isoveljet, Emma Watson kertoi Parade.comin haastattelussa.

Samalla Emma paljasti pitävänsä hieman nolona sitä että hänen poikaystäviensä on ollut liiankin helppoa saada tietoa hänen teinivuosistaan, koska ne on Potter-elokuvien myötä dokumentoitu varsin kattavasti.