Miley Cyrusin leffarooli kuohuttaa – opettelee tarkkuusammuntaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva Miley Cyrus on pitkälti hänen supersuositun countrytähti-isänsä luomus, sillä isä hoiti jälkikasvunsa aikoinaan televisiotähdeksi ja ryhtyi tekemään määrätietoisesti myös laulu-uraa tyttärelleen.

Tytön vanhemmat ovat tällä hetkellä keskellä kohueroa, mutta tytär jaksaa onneksi esiintyä faniensa edessä. X17 Online -julkaisu kertoo kaunottaren saaneen nyt opetusta myös oikean aseen käytöstä, sillä Cyrus nähtiin Kaliforniassa Oaktree Gun – klubin edustalla matkalla ampumaharjoituksiin. Lähde kertoi, että kyseessä oli yksityistunti tarkkuusammunnassa, sillä artisti tarvitsee kyseistä taitoa seuraavassa roolissaan valkokankaalla.

Miley Cyrus nousi myös äskettäin otsikoihin tuoreimmalla Who Owns My Heart? -musiikkivideollaan. Amerikkalainen lasten vanhempien järjestö ilmaisi tyytymättömyytensä videoon, jossa Miley Cyrus nähdään makoilemassa puolialastomana sängyllä. Nuori poppari keimailee videossa sensuellisti vain alusvaatteisiinsa pukeutuneena. Parents Television Council -järjestö paheksui videota ja kertoi sen välittävän nuorille tytöille vääränlaisen viestin seksuaalisuudellaan.