Harry Potter -tähdet olivat henkivartijoiden kauhuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusin Harry Potter -elokuva on saagan toiseksi viimeinen osa sai ensi-iltansa viime perjantaina, ja elokuva on tuottanut muutamassa päivässä jo huimat 330 miljoonaa dollaria. Samalla leffan tähdet ovat olleet jälleen parrasvaloissa.

Nyt Emma Watson on kertonut, että hänellä ja vastanäyttelijöillä Rupert Grintillä ja Daniel Radcliffellä oli tapana jekuttaa henkivartijoitaan piiloutumalla heiltä. Kymmenen vuoden ajan elokuvasaagassa näytelleet ja henkivartijoiden kanssa liikkuneet nuoret tähdet osaavat olla halutessaan todellisia henkivartijoiden painajaisia.

– Inhosin henkivartijoita kun olin nuorempi. Danilla, Rupertilla ja minulla oli tapana yrittää piiloutua heiltä kun he yrittivät pitää meitä silmällä, Emma Watson kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Samalla Emma paljasti, että ei nykyisin enää käytä juurikaan henkivartijoita, vaan hän haluaa matkustaa busseissa ja junissa ilman heitä. Nyt Potter-elokuvien kuvaukset ovat jo historiaa, ja Emma keskittyy opiskeluun amerikkalaisessa Brownin yliopistossa. Samalla hän ansaitsee kuitenkin sievoisia summia rahaa malliurallaan, sillä Emmasta on tullut huippusuosittu mallikaunotar.