Justin Bieber hurmasi kriittisimmätkin gaalassa – katso miten

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on varastanut miljoonien teinityttöjen sydämet ja aiheuttanut esiintymisillään kaaosta ympäri maailmaa. Pojan menestys toi tälle nyt yllättävän palkintosuman, josta hän saa olla todella ylpeä.

Justin Bieber hallitsi suveneenisti AMA American Music Awards -gaalaa Los Angelesissa. Hän kuittasi itselleen ykkössijan sarjoissa Artist of The Year, T-Mobile Breakthrough Artist, Favorite Male Artist Pop or Rock ja Favorite Album Pop or Rock. Pojan vanhanaikainen lavaesiintyminen hurmasi yleisön myös. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Teinitähti aloitti esityksensä pianon koskettimien takana ja gospel-tyylinen esitys Pray-kappaleesta upposi täysin myös hiukan vanhempiin katsojiin. Kerroimme taannoin pojalla olevan oma flirttiopettaja, joka opettaa häntä tekemään vaikutuksen julkisuudessa. Tällä gaalaesiintymisellä Bieber onnistui mahdollisesti tekemään unohtumattoman lavashown.