Rihanna sai teinitähden hormonit hyrräämään – katso kuva

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Rihanna otti edellisen levynsä ilmestyessä selvästi aikaisempaa rohkeamman linjan niin työssään kuin siviilissäkin. Tämä on näkynyt erityisesti kaunottaren esiintymisasuissa ja promokuvissa, mutta myös neitokaisen siviilipukeutumisessa.

Kerroimme taannoin, kuinka Rihanna oli saanut poptähti Justin Bieberiltä ylistystä ja kehuja pojan Facebook-profiilissa. Popparit tapasivat myös toisensa ja he lounastivat yhdessä. Bieber esitteli tuolloin vatsalihaksensa naiselle ja yhteyskuva heistä päätyi Rihannan Twitteriin.

22-vuotias Rihanna on aina ollut rehellinen mieltymyksestään Justin Bieberiä kohtaan ja teinitähti itse on myös kehunut kyseistä kaunotarta vuolain sanoin. Valitettavasti Rihannan Twitterissä julkaisema yhteiskuva on ainoa todistuskappale yhteisestä lounaasta ja vatsalihasten esittely on jäänyt kuvaamatta.

Justin Bieber Rihanna