Miley Cyrus panostaa nyt seksikkyyteen ja draamaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva Miley Cyrus on pitkälti hänen supersuositun countrytähti-isänsä luomus, sillä isä hoiti jälkikasvunsa aikoinaan televisiotähdeksi ja ryhtyi tekemään määrätietoisesti myös laulu-uraa tyttärelleen. Tytön vanhemmat ovat tällä hetkellä keskellä kohueroa, mutta tytär jaksaa onneksi esiintyä faniensa edessä. USA Today -julkaisu kertoo kaunottaren täyttäneen 18 vuotta ja hän juhli merkkipäiväänsä Trousdale-klubilla West Hollywoodissa. Mileyn antamaa rohkeaa julkisuuskuvaa on myös punnittu uudella tavalla syntymäpäiväjuhlien jälkeen. Edustajat kertoivat kaunottaren haluavan eroon kiltistä Disney-hahmostaan teinityttö Hannah Montanasta, sillä hän suunnittelee uraansa myös valkokankaalle ja kyseessä ovat vakavat, seksikkäät ja vaativat roolit. Kaunottaren kerrottiin taannoin treenaavan uusinta elokuvarooliaan varten tarkkuusammuntaa ja hän herätti myös ihastusta näyttävällä ulkoasullaan American Music Awards -gaalassa. Valkoinen minimekko paljasti kaunottaren upeat sääret, mutta ongelmia tuotti mekkoon kuulunut monimetrinen laahus.