Simon Cowellin muodokas tyttöystävä kiistää erohuhut – katso kuva

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Useiden television realitysarjojen tuomari Simon Cowell kihlautui taannoin kauniin mallikaunottaren Mezhgan Hussainyn kanssa. Sittemmin pariskunnan onni on huhujen mukaan rakoillut pahemman kerran, ja heidän kihlauksensa uskottiin taannoin olevan lähellä päättymistä.

Daily Mail -julkaisu kertoo erohuhun olevan perättömiä, sillä pariskunta nähtiin nyt onnellisina yhdessä International Emmy Awards -gaalassa New Yorkissa. Hussainy ja Cowell nauravat yhdessä kohu-uutisille, sillä he tietävät kaiken olevan kunnossa heidän suhteessaan.

– Minä rakastan häntä ja hän rakastaa minua. Näin oli ainakin vielä sunnuntaina ja mitään ei ole sen jälkeen tapahtunut. Uskoisin, että hääsuunnitelmamme on edelleen voimassa, sillä kaikki on kunnossa välillämme, Mezhgan Hussainy kertoi Daily Mail -julkaisulle.

(Kuva: BANG Showbiz)