Brad ja Angelina lahjoittivat jättisumman adoptiolapsille

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Angelina Jolie työstää parhailllaan seuraavaa elokuvaansa Euroopassa, mutta projekti on joutunut useita kertoja ongelmiin erinäisistä syistä. Kuvaukset jouduttiin jo kertaalleen siirtämään Bosniasta Unkariin, ja niiden takaisin siirtämistä ovat vaikeuttaneet turvallisuusongelmat. Kaunotar on osallistunut kumppaninsa Brad Pittin kanssa vuosien mittaan moniin hyväntekeväisyyskampanjoihin ja nyt vuorossa oli  MSN Wonderwall -julkaisun mukaan 150.000 dollarin lahjoitus SOS Children’s Villages -projektiin. Kyseessä on adoptiotoimintaa tukeva kampanja ja pariskunta keräsi paljon kiitosta tekonsa johdosta. Summa luovutettiin lauantaina America’s National Adoption Day -kansallispäivänä. Näyttelijäparilla on iso perhe, sillä heillä on kuusi lasta. Päälukua on kasvatettu juuri adoption avulla ja muiden muassa pariskunnan tytär Shiloh on kerännyt julkisuutta poikamaisilla tavoillaan. Jolie kertoi kesällä tytön käyttävän poikien vaatteita ja ajattelevan olevansa yksi veljistään.