Kuvat kuolemaisillaan olevasta Heidistä julkaistiin verkossa – katso

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suositusta The Hills -realitysarjasta tunnetuksi tullut realitytähti Heidi Montag oli vielä kesällä päivittäin otsikoissa karmeiksi leikeltyjen muotojensa merkeissä. Neitokaiselle tehtiin vuosi sitten yhdessä päivässä huimat kymmenen operaatioita, joihin hän oli lopulta myös kuolla.

Ennen leikkauskierteen alkua Montag oli kaunis ja hehkeä nuori nainen Coloradosta. Kaunotar ei kestänyt kateellisten mielipiteitä hänen ulkonäöstään, sillä niiden mukaan hän oli kuin ”hevosen ja Jay Lenon yhdistelmä”. Ensimmäinen operaatio tapahtui vuonna 2007, jolloin kaunottaren nenä muotoiltiin uudelleen ja rinnat suurennettiin silikoneilla.

Vuoden 2009 kymmenen leikkausta yhdellä kertaa oli tähdelle suuri riski, mutta hän selvisi operaatiosta onneksi hengissä. Nyt verkossa on julkaistu tuolta päivältä peräisin olevaa kuvamateriaalia, jossa nähdään kuinka realitytähti valmistautuu leikkaukseen ja kuinka hänet lopulta kiidätetään ambulanssilla sairaalan teho-osastolle taistelemaan hengestään.

Leikkausten jälkeen Heidi uhosi haluavansa lisää, mutta tuli toisiin ajatuksiin kun arki iski päälle. Valtavien rintojen kanssa eläminen ei nimittäin ollut kovin mukavaa ja kasvojen ilmeetkin olivat jääneet leikkauspöydälle. Ihmis-Barbie -lempinimen saanut Heidi on viettänyt syksyn hiljaiseloa, mutta nyt hän väittää lääkärinsä johtaneen häntä aikoinaan harhaan.

Heidin mukaan kauneusleikkausten rykelmään suostuminen olisi ollut hänen lääkärinsä syytä. Heidin syytökset on kuitenkin otettu vastaan tyrmistyneinä ja niitä pidetään todella törkeinä, sillä kyseinen lääkäri Frank Ryan kuoli elokuussa auto-onnettomuudessa, eikä hän siten voi puolustaa itseään syytöksiä vastaan.