Leonardo DiCaprion kauhun hetket – lentokoneen moottori sammui Atlantin yllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio tähditti äskettän myös Suomessa hyvin menestynyttä Inception-elokuvaa. Nyt Leonardo on joutunut tukalaan tilanteeseen valkokankaan lisäksi myös tosielämässä.

DiCapriota kuljettanut lentokone joutui nimittäin tekemään viime sunnuntaina hätälaskun. Supertähti oli matkalla Moskovaan tavallisella reittikoneella, kun yksi sen moottoreista sammui yllättäen Atlantin yllä. Tankkien tyhjentämisen jälkeen lentokone joutui palaamaan New Yorkiin ja laskeutui lopulta massiivisten turvatoimien saattelemana JFK:n kansainväliselle lentokentälle.

Julkaisemassaan lehdistötiedotteessa 36-vuotias Leonardo DiCaprio kiitteli vuolaasti lennon kapteenia ja muuta henkilökuntaa siitä että he onnistuivat laskeutumaan turvallisesti. Myöhemmin hän jakoi auliisti nimikirjoituksia lentohenkilökunnalle, Us Magazine uutisoi. Kyseessä oli Delta Airlinesin Boeing 767 -lentokone, joka kykenee Staran saamien tietojen mukaan lentämään turvallisesti yhdellä moottorilla yli kahden tunnin ajan. Koneessa oli 193 matkustajaa ja yksitoista miehistön jäsentä.