Talent-tuomari pelkäsi kännipuheluita – ystävä poisti huippusalaisen numeron

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brittiläinen näyttelijä-malli Kelly Brook on palkittu muiden muassa maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Nykyisin Kelly on jo viihdelehtien vakiotavaraa ympäri maailmaa ja samalla hän tekee sievoista tiliä mainossopimuksillaan.

Kaunotar kertoo nyt Now–lehdelle pohtineensa kännipuhelun soittoa hiphop-tähti P. Diddylle, mutta kaunottaren ystävä oli varautunut tähän poistamalla numeron Brookin puhelimesta. Kyseisen artistin numero päätyi Brookin puhelimeen hauskalla tavalla.

– Olimme ystäväni kanssa juhlissa, joissa myös hänen ystävänsä P. Diddy olivat. Ystäväni halusi P. Diddyn huippusalaisen numeron, mutta hänen puhelimestaan oli akku lopussa, Kelly Brook kertoi Now-lehdelle.

– Numero tallennettiin siksi minun puhelimeeni, mutta se myös poistettiin sieltä piakkoin samaisen ystävän toimesta. Poistaminen tehtiin siitä syystä, että ystäväni epäili minun soittavan myöhäisillan kännipuhelun P. Diddylle. Hän oli oikeassa, sillä olisin kyllä soittanut ja nolannut itseni.

Kelly Brook on tunnustanut myös olevansa innokas rohkeiden tekstiviestien lähettäjä, mutta kuvaviestejä hän ei ole vielä lähettänyt. Neidon kerrotaan tapailevan Glee-tähti Matthew Morrisonia, mutta asiaan ei ole tullut kuitenkaan varmistusta. Brookin omien sanojen mukaan aika ei riitä parisuhteelle, sillä työkuviot ja matkustelut täyttävät hänen arkensa.