Bruce Willis pestattiin pankkimainokseen itänaapurissamme

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Die Hard lienee kiistattomasti yksi 80-luvun menestyneimmistä toimintaelokuvista, ja sen jättimenestys poiki useita jatko-osia ja teki päätähdestään Bruce Willisistä todellisen supertähden.

Bruce Willisin voi nähdä nyt myös Venäjällä, sillä Hollywood.com raportoi miehen olevan venäläisen Trust-pankin mainosjulisteissa ja tauluissa seuraavan vuoden ajan. Mainoksessa Willisin slogan on ” Trust is just like me, but a bank”. Tähdelle maksetaan pestistä hyvin, vaikkakin summan suuruudesta vaetaan. Edellinen mainoskasvo oli painonnostaja Vladimir Turchinsky, joka menehtyi viime vuonna.

Hollywood-tähti on suuressa suosiossa Venäjän lisäksi Puolassa, sillä hän edustaa kyseisen maan vodkabrändiä Sobieskia. Willis nähtiin myös taannoin muiden muassa toimintaelokuvassa Red, jossa hän näytteli eläkkeelle jäänyttä CIA-agenttia. Julkaisu kertoi äskettäin supertähden pääsevän samaan elokuvaan hiphop-artisti 50 Centin ja näyttelijä Paul Walkerin kanssa. Willis on nimittäin kiinnitetty tuotantoyhtiö Lionsgaten uusimpaan elokuvaan nimeltä Set Up.