Kaikkien povipommien äiti: ”Teinitähteä rohkaistaan olemaan tuhma”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on nykyisin varsin yleistä kasvattaa erityisesti rintojen kokoa, jotta popparit ja glamour-mallit saisivat enemmän palstatilaa ja muuta julkisuutta. Eräänlaiseksi povipommien kantaäidiksi voisi nimittää amerikkalaista Dolly Partonia, joka oli povipommi jo vuosikymmeniä sitten.

Huippusuosittu country-tähti Dolly Parton on nyt kommentoinut 18 vuotta juuri täyttäneen Miley Cyrusin seksiä tihkuvia kuvia ja esiintymisiä. Teinipoppari nousi ensimmäisen kerran kohuotsikoihin jo 15-vuotiaana julkaistuaan herutuskuviaan ja keikisteltyään alusvaatteisillaan verkossa. Sittemmin touhu on muuttunut kerta kerralta rohkeammaksi.

Nyt Parton on kommentoinut nuoren kollegansa touhuja ja todennut, että hän ei hyväksy Mileyn provokatiivisia ja seksiä tihkuvia poseerauksia. Hänen mukaansa Cyrus yrittää pyristellä liian kovasti eroon kiltin Disneyn-tytön imagostaan.

– Toivottavasti hän ei ole saanut tuollaisia vaikutteita minulta, koska en koskaan halunnut rohkaista häntä tekemään mitään tuollaista. Minusta hän on nyt tienhaarassa ja yrittää päästä eroon Hannah Montana -imagostaan tullakseen nuoreksi naiseksi. Hänen ympärillään on mahdollisesti ihmisiä, jotka rohkaisevat häntä tekemään vähemmän viisaita päätöksiä ja olemaan tuhma, Dolly Parton kertoi Larry Kingin televisiohaastattelussa.