Julkkispari mokasi: Veitsi käsimatkatavaroissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Twilight-teinileffojen kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Nykyisin hän seurustelee The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mikä on vain lisännyt viihdelehtien kiinnostusta kaunotarta kohtaan.

Yahoo! News -julkaisu kertoo nyt Greenen joutuneen ongelmiin lentokentällä. Greene ja hänen poikaystävänsä Joe Jonas pysäytettiin turvatarkastuksessa miehen käsimatkatavaroissa olleiden veitsien takia. Pariskunta oli matkalla Abu Dhabista New Yorkiin ja kokkaamista rakastavan Jonasin uudet juustoveitset siirrettiin hänen laukustaan ruumaan. Greeneä koko tilanne nolotti suuresti, sillä heidät olisi voitu pidättää Jonasin huolimattomuusvirheen takia.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen LOL: Laughing Out Loud -elokuvarooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter. Syyskuun alussa Ashley käväisi Pariisissa, jossa hänet kuvattiin myös juhlimassa yhdessä 17-vuotiaan kollegansa Miley Cyrusin kanssa.