Känniviestejä lähettelevä exä kaipaa maailman seksikkäintä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa.

Kaunotar erosi alkukesällä aviomiehestään Ashley Colesta. Mies jäi tuolloin kiinni pettämisestä ja kaunotar ei voinut katsoa tilannetta läpi sormiensa. Cheryl Cole on viimeinkin toipunut erosta, mutta Daily Mail -lehti raportoi Ashleyn lähettäneen suoranaisen viestitulvan ex-vaimolleen.

– Ashley ei viihdy yksinään. Työajan ulkopuolella hän viettää aikaansa clubeilla katsellen naisia. Hän ikävöi Cheryliä ja lähettelee tälle juovuspäissään runsaasti tekstiviestejä, lähde kertoi Daily Mail -lehdelle.

Eilen Yhdysvalloissa uutisoitiin hurjasta huhusta, jonka mukaan Cheryl olisi saamassa potkut X Factory -ohjelman tuomaristosta ja että teinitähti Justin Bieber olisi ehdolla hänen korvaajakseen.

Viime kuussa Cheryl Cole kertoi Piers Morgan’s Life Stories -televisio-ohjelmassa, kuinka ammattitanssija Derek Hough pelasti hänen henkensä malarian kourista. Mies pakotti neuloja pelkäävän tähden verikokeisiin, joissa tartunta havaittiin. Cheryl totesi olevansa ikuisessa kiitollisuudenvelassa, koska Derek sai yllytettyä hänet verikokeisiin vastoin omaa tahtoaan.