Seurapiirikaunotar oikeuteen hiustenpidennysten takia

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Superjulkkis Paris Hilton suuntasi taannoin lomailemaan poikaystävänsä Cy Waitsin kanssa miehen kotikonnuille, Havaijin Molokain saarelle. Sittemmin lemmenloma on jo päättynyt, ja Hilton sai huomata olevansa edelleen oikeusjutun pyörteissä.

E! Online -julkaisu raportoi nimittäin kaunottaren olevan nyt ongelmissa hiustenpidennystensä kanssa. Hairtech International -yhtiö haastoi Parisin jo elokuussa oikeuteen vedoten tämän käyttäneen muiden muassa kilpailevan yhtiön pidennyksiä. Nainen oli jättänyt väliin myös yhtiön promotilaisuudet, mikä tosin johtui Parisin vankilareissusta.

Paris itse sanoo koko oikeustaistelun olevan täysin perusteeton ja että yhtiö haluaa vain hyötyä hänen kuuluisuudestaan. Hänellä on myös omien sanojensa mukaan kirje Hairtech International -yhtiön Chris Volekin kollegalta, ja kirjeessä kerrotaan Volekin ja hänen työntekijöidensä huijaavan asiakkaita.

Perijätär kertoo yhtiön olevan hänelle velkaa yli 1,7 miljoonaa dollaria hänen brändinsä luvattomasta käyttämisestä. Kaiken kaikkiaan hän vaatii yhtiötä maksamaan myös yhteensä noin kolme miljoonaa dollaria erilaisia korvauksia ja oikeudenkäyntikuluja.