Raju huhu: Cheryl Colelle potkut – Justin Bieber tilalle

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, aikoo tehdä lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa. Hänet kiinnitettiin nimittäin taannoin X Factor -ohjelman jenkkiversion tuomaristoon.

Nainen on ollut innoissaan kiinnityksestä, mutta nyt tilanteeseen on huhujen mukaan tullut muutos. Now-lehti nimittäin kertoo kaunottaren menettävän mahdollisesti paikkansa Nicole Scherzingerille tai Mariah Careylle. Ohjelman luoja Simon Cowell on maininnut myös käyneensä keskusteluita tuomaritittelistä koko maailman tunteman mieslaulajan kanssa ja Hollywoodissa on päätelty, että kyseessä olisi Justin Bieber.

– Cowell tarvitsee suuria nimiä tuomaristoon, sillä hän haluaa tehdä kyseisestä sarjasta yhtä onnistuneen kuin Iso-Britannian versio on ollut. Onnistuminen vaatii suosittuja ja tunnettuja artisteja ja tähtiä, joten Cowellin valinnat ovat sen mukaisia, lähde kertoi Now-lehdelle.

Viime kuussa Cheryl Cole kertoi Piers Morgan’s Life Stories -televisio-ohjelmassa, kuinka ammattitanssija Derek Hough pelasti hänen henkensä malarian kourista. Mies pakotti neuloja pelkäävän tähden verikokeisiin, joissa tartunta havaittiin. Cheryl totesi olevansa ikuisessa kiitollisuudenvelassa, koska Derek sai yllytettyä hänet verikokeisiin vastoin omaa tahtoaan.