Vanhuus ei tule yksin – Billy Joel leikkauspöydälle

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Rocktähti Billy Joel on kuusinkertainen Grammy-voittaja ja hän on myynyt yli 100 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Vuonna 1999 hän pääsi Rock and Roll Hall of Fameen. Mies on muiden muassa ainoa artisti Yhdysvalloissa, joka on esittänyt kansallislaulun kahdesti Super Bowlissa.

61-vuotias laulaja joutui nyt leikkauspöydälle lonkkiensa takia. Radar Online -julkaisu kertoo miehen olevan tällä hetkellä toipumassa mittavasta operaatiosta Long Islandin sairaalassa New Yorkissa. Billy Joelin ex-vaimo Christie Brinkley pohtii leikkauksen olleen aikamoinen kokemus.

EXCLUSIVE: Billy Joel has 15-20ft sand dunes built around his $16.5m Sagaponak Village, Hamptons house to reportedly protect it from the incoming noreaster storm. A source told the New York Post that Joel had purchased the extra sand and had it trucked in. The 5,500-square-foot home includes terraces on both levels, four bedrooms, six bathrooms, four fireplaces and a chef’s kitchen.

Pictured: Billy Joel’s Hamptons house

– Billy halusi, että molemmat lonkat leikataan yhtä aikaa. Tämän päätöksen hän teki siksi, koska hän tiesi ettei haluaisi palata toista kertaa leikkauspöydälle. Onneksi hän toipuu hyvin ja hän saa kaiken näyttämään jopa helpolta, Brinkley kertoi Radar Online -julkaisulle.

Billy Joel itse suunnittelee jo palaamista estradille toipumisensa jälkeen. Laulajan mukaan sairaala-aika on ollut hauskaa, mutta hän haluaa silti takaisin esiintymään. Mies on ollutkin lavalla jo pitkään, sillä hän nousi kuuluisuuteen vuonna 1973 Piano Man -albuminsa avulla. Aktiiviura päättyi kaksikymmentä vuotta myöhemmin, mutta hänet on nähty vielä esiintymässä muiden muassa Elton Johnin kanssa Face to Face -kiertueilla.