David Beckham on kuin Wolverine

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Jalkapallotähti David Beckham on ollut viimeisten kuukausien aikana rajujen uskottomuussyytösten kohteena, kun Nici-niminen prostituoitu väitti supertähden pettäneen vaimoaan kanssaan. Nicin lisäksi avioliitossa oleva kaunotar Shery Shabani väitti olleensa seksisuhteensa David Beckhamiin, mutta myöhemmin nainen muutti kantaansa.

Davidin kerrottiin taannoin alkavan suunnittelemaan alusvaatemallistoa miehiä varten. Jalkapallosankarin uusi Wolverine-tyylinen ulkonäkö herätti myös huomiota Australiassa, jossa miehen tiimin LA Galaxyn on tarkoitus otella Newcastle Jets -joukkuetta vastaan.

Vaimo Victoria Beckham on varmasti tyytyväinen miehensä itsevarmuuteen ja kokeilunhaluun, sillä lähde on kertonut taannoin Yahoo! Entertainment -julkaisulle pariskunnan käyvän yhdessä voimajoogassa. Kyseessä on Victorian mukaan intiimi kokemus, jossa pariskunta muuntautuu yhdeksi ihmiseksi. Victoria ja David ovat käyneet kyseisellä kurssilla jo vuoden ajan ja he uskovat sen olevan syynä hyvinvointiinsa ja parisuhteensa toimivuuteen.