Hollywood-kaunotar valehtelee treffeistään

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijäkaunotar Denise Richards paljasti reilut kaksi kuukautta sitten, että hänellä on menossa jo neljännet rinnat, koska aikaisemmat leikkaukset ovat menneet pieleen. Bond-tyttönäkin tunnetuksi tullut tähti tekee nykyisin omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa.

Denise Richards kertoi nyt Us Magazine -julkaisulle salaavansa deittailun lapsiltaan. Nainen kääntää treffit bisnestapaamisiksi, sillä hän ei halua kahden tyttärensä tietävän äitinsä käyvän treffeillä. Lasten hyvinvointi on hänelle erittäin tärkeää.

– Minulla on yksi sääntö liittyen miehiin elämässäni. En tuo ketään heistä kotiini ja tutustumaan tyttäriini, ellen ole varma suhteen tasosta. Tapailun täytyy olla vakavaa ja varmaa, jotta voisin esitellä treffikumppanin Samille ja Lolalle. Tyttäret ovat numero yksi elämässäni, Denise paljasti.

Richards kertoi myös olevansa heikkona kaltoin kohdeltuihin ja kärsineisiin eläimiin. Hänellä on yksi kolmijalkainen koira, yksi sokea koira ja yksi jolla on parantumaton syöpä. Haussa on tällä hetkellä kolme kania.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 37-vuotias Denise erosi julkkismiehestään jo vuosia sitten. Eron jälkeen hänet on nähty muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.