Ei tyytynyt prostituoidun palveluun – mies vaati rahat takaisin ja soitti poliisit

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Seksin ostokielto tarkoittaa seksipalvelujen ostamisen kieltämistä lailla. Tällä hetkellä seksin ostaminen on kielletty osittain tai kokonaan muun muassa Ruotsissa ja useimmissa Yhdysvaltain osavaltioissa. Useat maat ovat kieltäneet myös seksin myymisen.

Daily Telegraph -julkaisu raportoi nyt missourilaisen 19-vuotiaan Ryan M. McNamesin ostaneen seksipalveluita kahdelta prostituoidulta. Näiden oli tarkoitus näyttää hänelle rinnat ja harrastaa hänen kanssaan suuseksiä. Valitettavasti jälkimmäistä palvelua ei toteutettu, mutta rahat kelpasivat naisille.

McNames halusi kuitenkin maksamansa 120 dollarin yhteissumman takaisin ja hän hälytti poliisin paikalle. Kerrottuaan poliisille ongelmasta nuorelle miehelle kävi kalpaten, sillä seksin ostaminen on Missourissa kiellettyä. McNames pidätettiin ja hän pääsi vapaaksi maksettuaan 500 dollarin takuusumman.