Realitytähdellä salasuhde Halle Berryn exään

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Yksi maailman seuratuimmista realityjulkkiksista on Kim Kardashian, jonka menestys sai aikoinaan alkunsa muhkeasta takamuksesta ja julkisuuteen levinneestä kotipornovideosta. Äskettäin hänen huhuttiin seurustelevan hiphop-tähti Kanye Westin kanssa, mutta nyt kainalossa on jo aivan toinen mies.

Kerroimme nimittäin jo aiemmin tällä viikolla kuinka Kardashian kuvattiin Halle Berryn ex-miehen Gabriel Aubryn kanssa viime viikonloppuna seuraamassa Los Angeles Lakersin peliä. Lähde kertoi nyt Us Magazine -lehdelle, että kyseinen pelitapahtuma oli etukäteen suunniteltu paljastus heidän suhteestaan. Suhde oli nimittäin alkanut julkisuudelta salassa jo viikkokausia aiemmin.

– He tapasivat toisensa ensi kertaa ystäviensä välityksellä. Tämän jälkeen he ovat deittailleet säännöllisesti useita viikkoja. Ottelu oli heidän keinonsa astua kaapista ulos, lähde kertoi Us Magazine -lehdelle.

Uhkea kaunotar suunnittelee itselleen myös uutta uraa laulajana. TMZ-julkaisu kertoi taannoin naisen olleen nimittäin studiossa musiikkijätti The Dreamin kanssa. Kyseinen yhtiö on muiden muassa Rihannan taannoisen Umbrella-jättihitin ja Beyoncen Single Ladies -kappaleen takana. Amerikkalaisjulkaisu sai tietoa neidon lauluäänestä tämän lähipiiriltä, josta kerrottiin naisella olevan todella hyvä ääni