Skandaali: Urheilutähti harrasti suuseksiä suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Koripallotähti Dennis Rodman tunnetaan räväkkänä miehenä, joka on ollut otsikoissa usein myös ulkourheilullisten tempaustensa takia. Hänet tuomittiin noin vuosi sitten jättisakkoihin seksuaalisesta ahdistelusta.

Nyt Rodman on mukana uudessa skandaalissa, sillä Metro-julkaisu kertoo miehen soittaneen US Radio -kanavan lähetykseen harrastaen samalla suuseksiä. Rodman paljasti tilanteen ohjelman juontajalle DJ Jorge Sedanolle, kun tämä ihmetteli Rodmanin kiihtynyttä hengitystä ja taustalla kuuluvaa naisen kikatusta.

Koripallotähden edustaja kertoi Rodmanin olleen humalassa ja hyvin hallisemattomassa tilassa. Rodmanin soiton tarkoitus oli keskustella Miami Heat -koripalloseuran tekemisiin liittyvistä asioista, mutta sattuneesta syystä hän ei pystynyt keskustelemaan aiheesta. Edustaja välitti myös Rodmanin anteeksipyynnöt tämän perheelle, ystäville ja faneille ja kertoi Rodmanin muistikuvienkin olevan kyseisestä tapahtumasta hyvin vajavaiset.